Velkommen til rejseklar i Danmark.

Rejsetips
 

Hvor går turen til?


Dit valg af destination er jo frit. Med mindre du vælger et højt bjerg, en stor ørken eller måske den fjerneste krog af indlandsisen kan du selv klare det hele. Tiden, hvor egentlige ekspeditioner var forbeholdt de få og nødvendige, med mindre man "kun" ville til Læsø, er efterhånden rindet ud. Mulighederne er utallige, hvilket er herligt, men også ensbetydende med, at du må gøre et grundigt stykke forarbejde. Det nemmeste er blot at købe den billet der nu tilfældigvis er på tilbud, men mon ikke det var værd lige at bruge lidt tid og energi på at vælge?

Rejsemålets kultur, historie, flora, lokale skikke og meget mere er altsammen afgørende for oplevelserne, men også informationer om film og litteratur giver et godt billede af landet. Samtidig kan det være brugbart at se film og læse bøger FRA stedet - lavet af folk der bor og lever deres liv der.

Biblioteket eller boghandleren giver dig adgang til en mængde rejseguider, rejseromaner og lignende. Der findes næppe et land, hvorom der ikke findes en rejseguide eller håndbog.

En vis overordnet planlægning af turen er ofte fordelagtigt, fordi den kræver, at du sætter dig lidt ind i tingene. En overdreven planlægning er modsat ofte spild af tid, for den holder aldrig stik. Der venter altid uventede overraskelser - som det ville være synd at gå glip af!